Espaguetis de tomàquet natural i salsitxes de pagès (30 minuts)

21090920 espagueti amb tomaquet i salsitxes IMG_9732

El domini de l’art de fer el menjar es demostra quan es pot fer un plat raonablement bo amb poc temps. És una situació mot freqüent a casa, arriba l’hora de dinar, tens poc temps i alguna cosa has de fer. En aquest casos, la pasta es el millor aliat. En aquesta ocasió, a la cuina d’anar per casa presento el plat que vaig fer en 30 minuts amb el que vaig trobar a la nevera.

30 minuts

Mentre s’escalfa l’aigua descongelo les salsitxes i pelo els tomàquets.

Poso les salsitxes a trossos a la paella, amb una mica d’oli, a foc màxim.

Poso els espaguetis al aigua bullint amb una mica de sal, important que hi hagi força aigua perquè quedin bé.

Tallo els tomàquets pelats a daus d’un centímetre, els poso al bol on s’han de servir als espaguetis i els coc al microones un parell de minuts, quan acabin ho remeno i repeteixo l’operació fins que el tomàquet estigui al punt. Un sis minuts de cocció és suficient.

Les salsitxes les he d’anar girant perquè quedin rosses per tots els costats.

Quan els espaguetis estan al dente, els aboco a l’escorredora.

Quan el tomàquet està fet, en el mateix bol, hi poso sal i orenga, i el remeno ben remenat.

Poso els espaguetis dins del bol amb el tomàquet, una mica de sal, i ho remeno ben remenat.

A continuació hi tiro les salsitxes amb tot l’oli que hi ha a la paella i ho torno a remenar.

S’acompanya amb parmesà rallat sobre els espaguetis servits al plat.

Compto 30 minuts per fer el plat, per tenir tems de posar-te el davantal, preparar els estris, parar la taula i deixar reposar uns minuts els espaguetis.

Si la nevera t’ho permet, es pot acompanyar d’una amanida ràpida.

Plat únic, ideal per fer amb poc tems i menjar bé.

Això si, per fer-ho amb 30 minuts no tens temps per estar fent fotografies de com fas el menjar!

😉

Deixa un comentari